Camilla Rätti
Camilla Rätti
Camilla Rätti
Har varit konditor över 20 år.Älskar att baka och göra mat på min fritid.
50 år Camilla

50 år Camilla

  • 4 Recept
Färskoströra med pumpafrön

Färskoströra med pumpafrön

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 5 dl pumpafrön 100 gram ruccola 4 dl crème fraiche 200 gram färskost , av philadelphiatyp 1 st citron(er) , saften 3 st vitlöksklyfta(or) , pressade 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet
Cheesecake med räkor och lime

Cheesecake med räkor och lime

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 75 gram smör 200 gram pumpernickelbröd Dekoration 1 odefinierad löjrom , eller stenbitsrom 1 st citron(er) 1 odefinierad gräslök Fyllning 4 st gelatinblad 300 gram räkor , skalade 0,5 dl gräslök , hackad 0,5 dl dill , hackad 2 st limefrukt(er) , små (skal av båda, saft av en) 200 gram philadelphiaost 3 dl gräddfil 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Köp receptet
Fingermat med blomkålsterrin, pepparrotscréme och forellrom

Fingermat med blomkålsterrin, pepparrotscréme och forellrom

Ingredienser 1 st blomkålshuvud(en) , ca 500g Äggstanning 4 dl mjölk 4 st ägg 1 dl parmesanost , grovt riven 0,5 tsk salt 1 odefinierad vitpeppar Garnering 50 gram sikrom , (alt forellrom, löjrom eller laxrom) 1 msk gräslök , finhackad Pepparrotskesella 2 msk pepparrot , färsk, riven 1 dl kesella , 10 % fett 1 odefinierad salt 1 odefinierad vitpeppar Köp receptet