4 2 förp potatisklyftor (à 500 g) 1 vitlöksklyfta ca 500 g kycklingfärs 2 tsk rökt paprikapulver 1 tsk spiskummin 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1/2 tsk sambal oelek 8 träspett 1 msk olja 1 msk smör Ajvaryoghurt 2 dl matyoghurt 1/2 dl ajvar relish salt peppar Till servering sallad silverlök i ringar fefferoni Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
- kycklingfiléer. Stek kycklingen hastigt runt om så att den får färg. Lägg i kycklingen i såsen. Fortsätt puttra tills kycklingen är färdig, ca 20 minuter. 1/4 lime - kycklingfiléer
-)Fredagstipset idag blir vad vi själva åt förra fredagen, Baconlindad ostfylld kycklingfilé. Skär ett snitt längs med kycklingfilén och lägg i dessertost
Lägg kycklingen i en ugnsform. Slå det sedan över kycklingen, täck med osten. 4 kycklingfiléer. Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg
Lägg lergrytan i vatten. Pressa vitlöken, blanda i salt, chilipulver, soja och tomatpuré. Rör om. Lägg skinksteken i lergrytan och gnid in med vitlöksröran