Tanken var att vi denna lördagskväll skulle gå ut att äta på restaurang men så kom vi på att det faktiskt är både billigare och trevligare att laga mat tillsammans hemma och så fick det även bli
Blanda samman alla ingredienser till köttfärslimpan och tryck ut köttfärs i en ugnsfast form. Fräs lök och vitlök i olivolja tills mjukt och tillsätt tomat samt kryddor, låt puttra 3 minuter och smaka av med rikligt med salt, socker och rikligt med svartpeppar
Skolveckan är avklarad och jag har en underbar helg att se fram emot. Ikväll får vi gäster på middag och både lördag och söndag ska vi själva bli bjudna på middag och jag hoppas jag får tillfälle att fota lite så jag kan dela med mig efter helgen
Bryn filéerna runt om i smör i stekpanna. Krydda med salt och peppar. Skär en skåra i varje filé och lägg i en skiva skinka, en klick färskost och några tomatklyftor
Eftersom vi har MYCKET nötkött i frysen men inte var sugna på att göra den "traditionella varianten" av köttgryta beslöt vi oss för att prova en ny gryta som jag hittade på en blogg