Man kan förbereda allt och bara sätta in fisken i ugnen när gästerna kommer. Lägg på fisken. Detta är en rätt som tar lite tid, men det är den absolut värd
Salta fisken och vik ihop filéerna om de är tunna. Häll allt över fisken och strö över osten. 4 port500 g vit fiskfilé 500 g räkor med skal1 tsk salt2 vitlöksklyftor smör2 tsk curry2 msk tomatpuré2 1/2 dl mellangrädde2 dl riven ost Sätt ugnen på 225°. Stek fisken i övre delen av ugnen ca 20 min. 500 g vit fiskfilé
På denna årets sista dag kommer inlägget om fisk som har tillagats av mig, hemma i köket. Jag avgav som nyårslöfte i början av detta året att jag skulle bli bättre på att laga fisk hemma
Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Asiatisk glasnudelsallad med räkor. 20 Min. 3 x Tapas från havet. Lättrostad baguette med kungskrabba, örtsås och rökt paprika