1 dl pressad citron. 11½ dl strösocker. 14 äggulor. 150 g Arla® Svenskt Smör. 1Receptet gäller för 3 dl 1 dl pressad citron 1½ dl strösocker 4 äggulor 50 g Arla® Svenskt SmörGör så här Koka upp den pressade citronsaften med socker
Först blev det Rabarbersaft som står i kylen, sedan gjorde jag denna Rabarber och Jordgubbsmarmelad och resten frös vi in för kommande projekt och frugans goda pajer
Igår gjorde jag en väldigt god marmelad, jag har inte ätit så mycket marmelad under många år, men nu har jag börjat tycka om marmelad igen och det är inte alls svårt att göra
Recept. Honungsdagg. fre, 2013-09-20 09. 28. 10min. (0). Skala och skär päron och äpplen i mindre bitar. Tvätta citronen och riv skalet samt pressa ur saften
Av alla marmelader jag har smakat, blir ändå min favorit de som är gjorda av citrus. Rör ner sockret i omgångar och låt det därefter småkoka i 15-40 min, tills du märker att marmeladen börjar tjockna och inte är så blaskig