Det är verkligen ljuvliga sommarkvällar nu i augusti. Inte sådär tryckande kvavt och varmt utan ljumma vindar utan flugor och mygg – helt perfekt tycker jag
Brukar ni kolla på YouTube. Det brukar inte jag, men jag har förstått att man kan lära sig både det ena och andra där, och allt kanske inte bara är av godo
Skär laxen i små bitar, ca 3x3 cm. Blanda yoghurt med kokosmjölk. Smaka av med salt och peppar. Låt laxbitarna marineras i mjölkblandningen i ca 1 timma
Dela paprikorna på längden och skär bort kärnhus och skaft. Hacka lök. Fräs löken med nötkött. Strimla soltorkade tomater, smula fetaosten och blanda allt tillsammans med hackade pumpafrön och crème fraiche
Det har har varit världens hype om sötpotatis ett tag nu och jag själv älskar dom men har fastnat lite i pommes spåret och fick lov att utvidga mina vyer under veckan
Pensla osten med lite olivolja. Grilla snabbt på båda sidor och lägg upp på fat. Ringla över olivolja, flytande honung och strö på rosmarin, basilika och krutonger