Lägg märgbenen i en stor kastrull och häll över kokande vatten tills det gott och väl täcker benen. Häll över kokande (eller kallt) vatten tills det gott och väl täcker, och koka sedan upp
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Ingen kan ana att det är bönor i, både smak och konsistens är 100%
Detta blev resultatet av att använda samma krusbär till 2 olika saker. Först kokade jag sylt på bären. Använde saften ur dem och det som blev över kokade jag chutney på
Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfri och mjölkfri
Mycket fräscht och gott som tillbehör till maten eller att ätas med en bit bröd. Under grillsäsong är det gott att grilla grönsakerna på grillen, men det funkar även utmärkt i ugnen