Lägg fläsksidan i en gryta med vatten, låt vattnet koka upp och skumma väl. Lägg ner ingefäran och sticklöken i vattnet och låt fläsket sjuda i 40 minuter
Hetta upp olivolja i en stekpanna. Strimla bacon. Finhacka lök och vitlök. Skiva blekselleri och morötter. Värm en stekpanna med olivolja och fräs bacon tillsammans med lök, vitlök, blekselleri och morötter
Koka upp välsaltat vatten under lock i en kastrull. När vattnet kokat upp lägg genast ner spaghettin och koka den ”al dente” enligt anvisningarna på förpackningen
Smördegsbakad brie. Sätt ugnen på 225 grader. Skär ut 4 små tärningar ur brietårtan ca 2x2 cm. Kavla ut smördegen och skär ut passande bitar till brien
Rensa den färska svampen och skär svampen i bitar. Finhacka schalottenlök och chili och fräs tillsammans med svampen tills den blivit lite småsvettig och all vätska från svampen kokat in
Skala räkorna och hacka dem grovt. Lägg i en bunke och blanda med majonnäsen, dillen och pepparroten. Smaksätt eventuellt med salt och peppar och en skvätt citronsaft
Dag 1. Skär sillen i ca 2 centimeter tjocka bitar. Vattna ur dem i 2 dygn genom att lägga dem i rikligt med kallt vatten som byts ut en gång under urvattningen
Rör ihop gräddmjölk, ströbröd, ägg och vatten till en smet. Låt stå en stund. Skala lökarna, riv en av lökarna på ett rivjärn, finhacka och stek den andra gyllenbrun