Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och ånga av potatisen väl. Pressa den och låt kallna eller använd gammal kokt kall potatis
Tillsätt tomatpuré, kryddor, tomater och buljong. 11 msk tomatpuré. 11 burk krossade tomater à 400 g. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 aubergine, ca 275 g 1 zucchini, ca 200g 1 röd paprika 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk tomatpuré 1 lagerblad 1 rosmarinkvist 1 burk krossade tomater à 400 g 2½ dl grönsaksbuljong Gremolata
Blanda grädde, creme fraiche, chilisås, tomatpure, salt och peppar. 2 msk tomatpuré. 2 msk tomatpuré. Kombinationen kassler och ananas är en riktig barndomsklassiker (hej 80-tal
Jag har länge försökt få henne att ha en matlagningsblogg bara för att hon är en alldeles underbar kock och nu när jag bor många mil ifrån henne så blir det extra tydligt över hur mycket jag saknar hennes kulinariska experiment
Vill du ha mjuka tomater låt det sjuda en stund, annars så servera så fort grytan är genomvarm. 10 små cooktail tomater. Låt det sjuda upp och puttra 5 minuter innan du rör ner tomaterna. Receptet kommer från Jennys matblogg 1 finhackad gul lök. 10 små cooktail tomater