Hej fina ni. Förlåt för en lite halvtaskig uppdatering på senare tid. Har fokuserat på att komma tillbaka till vardagen här i Lund efter sommaren i Blekinge
Vi har ju vår lilla kvällsritual då vi tar oss en kopp te och ett par kex eller knäckebröd med ost och det drar med sig lite jobb eftersom sådana kex inte kan köpas
Kokosknäcke. 22 september 2014, 21. 31I brist på solrofrön, pumpakärnor och hirsflingor som jag brukar ha i mitt fröknäcke fick det idag bli en helt annan variant, med smak av kokos
Kom på att mitt knäcke är helt slut och bakar två plåtar. ♥ 200 g solrosfrön 1 dl hela linfrön 3 dl sesamfrön 2 msk fiberhusk 2 msk kokosmjöl (eller mandelmjöl) 1 tsk salt 5 dl vatten 1/2 dl vallmofrön Flingsalt Ugnen 160 grader, varmluft Blanda
Idag bakar jag utan gluten inför nästa helgs födelsedagsfika. Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar
23 Juli 2016. Bröd,. Glutenfritt,. Kräftskiva,. Laktosfritt,. Vegetariskt,. Vårbuffé. Fröknäcke. Jag ledsnar aldrig på det här fantastiskt goda fröknäcket
Fröknäcke och fröbröd finns det en uppsjö recept på, säkert finns det minst en gilljon olika, och idag ska vi lägga till ytterliggare ett recept på vår fröbröd/frökex/knäcke-repertoar
Så här gör du. 60 minuter. Sätt ugnen på 150 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper. Rör ihop alla ingredienserna och tillsätt sedan 2 dl kokande vatten och vänd runt och häll ut på bakplåtspappret