Testa om kakan är klar med en sticka. Kakan är jättegod. Kaka. crumbel50 g smör0,5 dl strösocker0,5 tsk vaniljsocker2 msk ljust muscovadosocker1,5 dl vetemjölKaka6 msk gräddfil2 ägg 1 tsk vaniljsocker2 dl vetemjöl2 dl strösocker1 tsk bakpulver75 g rumsvarmt smör50 g hackade hasselnötter ( kan uteslutas)Fyllning225 g rabarber2 msk vetemjöl0,5 dl strösockerBörja med att göra crumbeln. Grädda kakan längst ner i ugnen i ca 45 min på 175 grader
Mer om det imorgon dock för här och nu tänkte jag bjuda på ett riktigt somrigt fikatips, nämligen en komibination av kladdkaka och rabarberpaj - rabarberkladdkaka
Ta ut kokoskakan och låt den svalna något innan servering. Servera kokoskakan som den är eller med lätt vispad grädde samt färska bär som jordgubbar, hallon, vinbär eller blåbär
75 g kakao. 75 g kakao. I veckan fick jag veta att det inte går att skriva kommentarer på min blogg utan att ha ett google-konto, vilket är jättekonstigt för i mina blogginställningar så har jag bockat i att alla ska kunna