Skär fetaost, sockerärtor, paprika, rödlök, soltorkade tomater och gurka i mellanstora bitar. 4 personer4 kycklingfileér250 gr fullkorns pastaskruvar, eller vanliga185 gr pesto1 paket bacon150 gr valfri sallad10 st soltorkade tomater20 st inlagda vitlöksklyftor1 paket fetaost100 gr sockerärtor1 röd paprika1 st rödlök1/2 gurkaGör så här. 10 st soltorkade tomater
Skiva tomaterna och lägg på färskosten. 2 tomater. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g kassler 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung 2 tomater 1 dl hackad färsk basilika 3 dl råris 65 g salladsmix
Koka upp vatten till pastan. Tillsätt 1 tsk salt och någon msk olja. Skär kycklingen i små tärningar. Fräs kycklingtärningarna i smör så att den får färg
Så här gör du. Blanda grädde, socker och sirap i en kastrull. Koka upp under omrörning. Koka sedan på ganska stark värme, utan lock, tills såsen tjocknat och fått fin ljusbrun färg, ca 10 minuter
TrippelChokladKladdkaka. 5 oktober 2018 @ 10. 22. Idag städade min dotter ur skafferier så jag passade på att baka med en mjölkchoklad som snart hade bäst före
lördag, den 8 april 2017, kl. 17. 00. Kuvertbröden från himlen. Hej min vän. Hur mår du. Detta är ett tidsinställt inlägg å just nu befinner vi oss på en överraskningsfest i Härnösand för faster Pia 60 år å farbror Peter 70 år
FUDGY BLACK BEAN BROWNIE BROWNIE MED PEANØTTGLASUR. 2014-02-23 18. 53. 33 av. Krubb & Stubb. Jeg måtte etterhvert bake noen godsaker som vi kunne knaske i oss
Jag älskar att både laga olika rätter till bufféer och att äta buffémat. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp