Lägg tillbaka i bunken och pudra över lite mjöl. Kavla ut tunt, en del i taget, på mjölat bakbord till en rektangel, degen får inte fastna i bänkskivan
1 botten175 grader5 ägg2 ½ dl socker2 '½ dl vetemjöl + potatismjöl2 tsk bakpulverVispa ihop ägg och socker i 5 minuter och vispa sedan i resterande ingredienser. Bred ut på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i nedre delen av ugnen i 20 min
Steg nummer ett när jag bestämmer mig för att baka en tårta. baka tårtbotten. Man kan baka den flera dagar innan och frysa in den eller baka och fylla den samma dag den ska ätas
Har du inte fått tillbaka den. Puuhh…. Är helt slut efter att under total ångest ha letat igenom precis hela huset efter Sebastians plånbok som var försvunnen
Innehållet är det samma som vanlig tårtbotten, bara ett betydligt enklare och roligare sätt att göra det på, de ända du behöver är ägg, socker, mjöl, bakpulver och vaniljsocker
Rör om ordentligt i mjöl glaset så att bakpulver och mjölblandningen är väl blandade sen. Där av mindre bakpulver och använder du stora ägg ta hälften så mycket ägg
Spritsa ut maränger på bakplåtspapper. Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt