För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Fördela kött och marinad ovanpå. Häll såsen över köttet och tillaga i mitten av ugnen, ca 30 minuter
Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Måndag och påskvecka. Härligt. Det ska verkligen bli skönt med långhelg tillsammans med familjen. Vi har inga speciella traditioner på påsk, förutom att dottern går påskparaden nere på stan på påskafton
Vi använder ofta rostas när vi äter kött. Rostas är det näst möraste nötköttet, bara oxfilé är mörare. Köttet är en del av den inre muskeldelen av rostbiffen och är mycket prisvärd
Jag har ju gjort köttgryta många gånger förut men då använt mig av högrev för det mesta. Kommer ni över ett sånt köttstycke någon gång så tycker jag absolut ni ska testa denna grytan