Bakverk

Bakverk

Vit kladdkaka med rabarberkompott

Vit kladdkaka med rabarberkompott

3 ägg. 2 dl socker. 150 gr smör. 150 gr mandelmassa. 4 dl vetemjöl. 2 tsk vaniljsocker. Sätt ugnen på 200 grader
Rabarberkaka

Rabarberkaka

Ingredienser Portioner. 1 kaka 75 g smör eller margarin 1 tsk kardemummakärnor 2 ägg 2 1/2 dl socker 1 tsk vaniljsocker 2 1/2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 4 dl rabarber lättvispad grädde eller vaniljglass till servering Lägg till i inköpslistan
Maraboufudge

Maraboufudge

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 3 dl vispgrädde 3 dl strösocker 1 dl sirap 50 gram smör 2 msk honung 100 gram choklad , Marabou choklad (mörk, ljus eller blandat) Köp receptet
Chokladfudge med non stop

Chokladfudge med non stop

300 g mörk choklad, knappar eller hackad. 1 burk sötad kondenserad mjölk (à 400 g)
Vaniljkola med havssalt

Vaniljkola med havssalt

1 vaniljstång. 500 g ljus ekologisk sirap. 500 g råsocker. 5 dl ekologisk grädde. 10 g oraffinerat havssalt