Nu var det ett tag sen jag tillagade den här goda pastarätten och jag följde inte direkt nåt recept (men fick inspiration efter att ha kikat runt på Allt om Mat ), så i ärlighetens namn är jag inte helt säker på vad jag hade i
Jag bjöd på den här lyxiga pastarätten. Tillsätt pasta (som inte skall vara helt färdigkokt). 1/2 morot1/2 gul lök1 vitlöksklyfta6 st grön sparris1 msk tomatpuré1 msk hummerfond1 dl vitt matlagningsvin + 1 dl vitt matlagningsvin1 dl vatten1 dl gräddevalfri pasta
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Har du med några msk olja i pastakoket, minskar du risken för att vattnet skummar över, samtidigt som pastan inte klibbar ihop då kokvattnet slås av
Krämig, gräddig pasta. Pasta Pappardelle. Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnet och rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare