Pressa limen och häll saften i en kastrull. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Lägg dem tillsammans med den urskrapade stången i kastrullen
En gång för några år sedan skulle jag flambera lite konjak i en grönpepparsås. Det slutade med att min mans lugg fattade eld och vi brände bort håret på hans händer
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde, socker och saffran. Låt sjuda i ca 5 minuter. Ta bort saffranskoket från plattan och rör ner gelatinbladen
Alltså. ni får verkligen ursäkta den trista och dåliga bilden idag. Till skillnad från många andra matbloggare så äger jag ingen avancerad proffskamera, jag har inte heller redigerat eller stylat bilden
Recepten i denna efterrätt är i väldigt liten kvantitet då min familj inte är så stor och jag inte vill ha några rester som jag kan gå och småäta på efter
Lite egen LCHF glass i sommarvärmen. 2016-07-20 16. 05 Kommentera Kategori. Bakverk/Desserter. Sommarvärmen är tillbaka, och om du har missat min favorit glass, i all enkelhet så kommer den här igen