Lamm är nog det bästa kött jag vet. Hos min köttgrossist har dom bra lamm. Lammrostbiff 150g/persrosmarintimjanoljavitlökspulversaltpepparca 1 tsk av varjePolenta kakan
men varför inte dra igång och koka lite lammfond. Resultatet av insatsen kommer att bli ca 2 dl koncentrerad lammfond som är värd sin vikt i guld. Ingredienser till 2 dl koncentrerad lammfond. 3,5kg Lammben från ekologiskt närproducerat lamm. Ingredienser till 2 dl koncentrerad lammfond. 3,5kg Lammben från ekologiskt närproducerat lamm
Ännu ett recept på lammfärsbiffar som jag hittade i Laga Lätt (10/11). Lammfärsbiffar500glammfärs2 ägg1 msk dijonsenap50 g västerbottenost eller parmesansalt o pepparBlanda lammfärs, ägg, dijonsenap, riven ost, salt och peppar
lammfärsbiffar till valborg kanske. Det var liksom upplagt för grillning av dessa lammfärsbiffar i helgen, då aprilvädret plötsligt visade sin sida med världens hagel/regnskur
Lammfärsbiffar med fetaost och gräddstuvad salladskål. Lammbiffar. Feta lammfärsbiffar med gräddstuvad salladskål (4 port). 600 g lammfärs. 600 g lammfärs
Lamm är hur gott som helst. Här har jag marinerat lammkotletter i en smakrik marinad, och sedan grillat dem i het stek/grillpanna innan de fick steka klart i ugnen
Rejäla kotletter av lamm med potatis, svamp och tomat, mättar fantastiskt bra. Många goda smaker som gör sig bra tillsammans och bidrar till en komplett rätt, som fungerar riktigt väl på egen hand