Ugn 200°. Putsa filéerna och krydda med salt och svartpeppar. Bryn dem i en panna. Lägg över dem i en smord ugnssäker form och efterstek i ugnen ca 20 minuter
Idag lagade Timpa och jag mat ihop. Det var trevligt och blev gott. Förhållandevis enkelt var det också. Kycklingen4 kycklingfiléer10 soltorkade tomater i olja1-2 vitlöksklyftorolja från tomaternafärsk basilika (ca en halv kruka)pepparMixa tomaterna med basilikan, vitlöken och några skedar olja
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis ca 500 g kycklingfärs 1/2 tsk salt 1 msk senap 1 tsk timjan 2 krm peppar 1 msk smör eller margarin 1 rödlök 1 tsk strösocker 1 dl vatten 2 tsk majsstärkelse 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 msk japansk soja 1 krispsallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kycklinggryta med sting. Ingredienser. 900 g kycklingfilé1 röd paprika1 burk champinjoner1 frp krossade tomater med chili3 dl matlagningsgrädde SaltSvartpepparPaprikapulver Gör så här
Hacka löken och stek den tills den blir ljus brun. Hacka kycklingen i små bitar och stek den. krydda kycklingen med peppar,chilikrydda,paprika krydda,curry efter egen smak
Marinerade kycklingben i rosmarin och oregano tillsammans med potatis och morötter. Kycklingbenen serverade jag tillsammans med hemmagjord tzatziki, receptet är för 4 personer och tar ca 1 timme att tillaga