Glutenfria kokosrutor med citronglasyr 200 g smör. 1270 g ekologiskt rörsocker (3 dl), strö. 1200 g mandelmjöl (5 dl). 180 g kokos (2 dl). 110 g bakpulver (2 tsk) www.koket.se
Chokladig apelsinfudge på mördeg Mandelmördeg. Sätt ugnen på 200 grader. Arbeta samman mandelmassan, mjölet, smöret och saltet till en smulig massa Odense
Mandeltrilling med vit choklad Dela upp mandelmassan i 3 delar. I del ska blandas med skogsbär och honung och en del ska blandas med kakao och den trejdje ska vara helt naturell Odense
Nougatbitar med kaffesmak Skär choklad och nougat i bitar. Låt dem smälta tillsammans över ett vattenbad. Rör ner espresson. Bred ut smeten i en form, klädd med bakplåtspapper Odense
Nougatbitar med crisp Ett gott julgodis att gör när någon är sugen på. Ett gott julgodis att gör när någon är sugen på. Något krispigt med nougat Emilias mat & bak