Att den dessutom är LCHF vänlig är ju toppen. Den om skomakarens barn har ni väll hört. Ja här hemma är det tårtmakarens sambo som blev utan tårta på sin födelsedag
Detta var godaste lchf-efterrätten på länge och jag längtar tills jag ska göra den igen. Den är supergod att servera med lchf-hallonglass men det är lika gott att bara servera grädde och hallon till fondanten
Sätt ugnen på 200 gr. Vispa ägg och sötning fluffigt. Sila keson från överflödig vätska. Vispa ihop alla ingredienser och häll upp i springform ca 20-22 cm
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Vilken helg det har varit. Jag kan knappt tro att det är sant vad som har hänt där uppe i Stockholm. Henrik var uppe i Stockholm ons-tors med jobbet och är så tacksam över att han inte var där när allt det här hände
De få gånger jag äter frukt är det i bakverk, efterrätter eller någon gång ibland i matlagning. Jag har egentligen aldrig varit någon fruktmänniska och åt frukt väldigt sällan redan innan jag började äta LCHF-kost
I kväll vankas det ostkaka i Jonssons hus. Det är inte första gången även om det inte är någon uttjatat rätt hos oss direkt, men det är premiär för en hemlagad
Receptet hämtat från boken LCHF husmanskost av Anna HallénLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)