I lördags hade jag en riktig tjejkväll med god mat, tjejsnack och skratt hemma hos mig. Vi lagade grillad kyckling, med en god sallad och smörstekta kantareller (färskfångade minsan
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Foto. Karin / bevemyrs blogg. . Som barn åt jag mannagrynspudding. Nu var det länge sedan sist. Sonen och jag kom att prata om just den rätten på väg till förskolan idag och vi bestämde att det fick bli kvällens mat
Som vanligt experimenterar jag med ägg och glutenfria alternativ. Det som är synd när man använder glutenfria produkter är att det är svårt att få tag på det ekologiskt
Här kommer då sista rätten i farsdagsmenyn, en otroligt god marängtårta. Denna måste ni bara prova. Superenkel att göra och fullkomligt smälter i munnen
God kväll i stugorna. Nu är en hektisk arbetsvecka över och det är äntligen fredag kväll. ) Hoppas ni har haft en bra vecka och sitter i era soffor och kanske äter en god bit mat eller godis och bara slappar
Ha en fortsatt härlig söndag mina vänner, och ring mamma vettja. Jag och min mamma kan prata i telefon hur länge som helst, och även om jag är mest lik pappa, och nästan lite karl, så har nog alla kvinnliga drag som existerar i min kropp kopierats rakt av från min mor