Ofta

Ofta

  • 58 Recept
spökkyckling

spökkyckling

Jag har ingen aning varför denna rätt kallas spökkyckling. kanske ett dagisbarn som kom på namnet. ). Vi åt det i alla fall en gång hos min mans moster och det var så gott så jag fotade receptet, glömde bort det och kom att minnas det först igår när jag stod och inte visste vad jag skulle göra av mina kycklingfiléer
Afternoon Tea - våra goda kolakakor!

Afternoon Tea - våra goda kolakakor!

Fotograf. Malin Mörner Stylist. Marianne Wikner. 100 gr smör. 1 dl socker. 1 msk ljus sirap. 2,5 dl vetemjöl. 1 msk vaniljsocker
Panerad torsk med äggsås

Panerad torsk med äggsås

Tina torsken om du köpt fryst. Lägg den gärna i kylen kvällen innan att tina i kylen. Börja koka potatis
Uppdaterad chiabata

Uppdaterad chiabata

Jag har uppgraderat mitt tidigare chiabatarecept med lite surdegsgrund och får ett luftigare och lite segare bröd
Klassiska chokladbollar

Klassiska chokladbollar

30 Januari 2019. Klassiska chokladbollar. Slog mig att jag inte har ett recept på klassiska chokladbollar så här kommer det
Snoddas - Kärt barn har många namn

Snoddas - Kärt barn har många namn

De flesta av mina intressen kretsar kring färg och form, som att texta kalligrafi, fotografera, göra arrangemang med blommor och måla
Kall sås till lax

Kall sås till lax

Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Mustig lövbiffsgryta

Mustig lövbiffsgryta

800 g lövbiff. smör att steka i. 4 msk tomatpuré. 3 dl vatten. 3 msk koncentrerad oxfond. 2 msk kinesisk soja