Rör ut jästen i fingervarmt vatten, ca 37 grader. Tillsätt rapsolja och salt. Blanda ner müsli och vetemjöl (spara ca 1 dl av vetemjölet till utbakningen)
Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. Barnen älskar den också då pajskalet blir som bröd, som påminner om scones
Gott nyttigt och glutenfritt fröknäcke. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Pastagratäng och kampen med Viktväktarna. Hur jag än försöker komma ifrån viktväktarna och klara mig på egen hand med alla verktyg man skaffat sig under åren
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter