Dela i bitar och forma till runda bullar, lägg dem på plåt för att jäsa till ungefär dubbel storlek, cirka 45 minuter. Pensla bullarna med grädde och grädda i mitten av ugnen cirka 10 minuter beroende på storlek
Baka bullar är är både roligt och väldigt uppskattat. Blanda florsocker och lite vatten till en fin glasyr och ringla över bullarna innan du serverar dem
Jag skulle baka frukostbullar men kom på att det var roligare att baka semlor med tanke på fettisdagen imorgon… Nu har vi i alla fall vetebullar hemma =) Det blev mycket goda semlor av dem
T. i. d. g. a. r. e. v. n. t. s. ä. j. k. å. p. m. o. b. ö. c. ,. h. l. u. B. K. R. f. S. D. 1. 0. 2. 5. (. ). 4. 7. -. H. L. y. 3. °. P. N. F. s t. g r. d l
Genom att låta saffranet dra i lite sprit får bullarna gulare färg och mer saffranssmak. Jag gjorde lussekatter av halva degen och bullar och längder med mandelmassa och vit choklad av den andra halvan