500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
4 kycklingfiléer. 1oreganoStek kycklingfiléerna i smöret 5-8 minuter på varje sida och ta upp på ett fat. Lägg kycklingfiléerna i långpannan med grönsakerna och rosta ytterligare ca 15 minuter. Kycklingen är klar vid 70 grader innertemperatur, kontrollera med stektermometer
4 4 port ris 150 g svamp (gärna gourmetmix) 250 g pak choi 1/2 förp salladslök (à 125 g) 1 röd chili 500 g kycklingfärs 1 msk olja 1 flaska hoisinsås (à 210 g) 1 dl vatten 1 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan