4 personer500 gr gösfilé med skinn men utan fjällvetemjöl1,5 dl vitt vin (eller vatten och 0,5 fiskbuljongtärning)1,5 dl vispgrädde1 finhackad liten gullök2 tsk
Lägg fiskbitarna i en smord ugnsform. Lägg ost och kräftor på fisken. Häll det över fisken. 500 g torsk eller annan vit fisk, i portionsbitar. Fisk 500 g torsk eller annan vit fisk, i portionsbitar
Sätt ugnen på 200 grader, Lägg fisken i en smord ugnsform. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad