Crème Brûlée à la Leila Crème Brûlée à la Leila5 dl vispgrädde 1 dl mjölk 5 äggulor 1 dl strösocker 1 vaniljstång, färsk www.koket.se
Citronparfait med frukter Parfait2 dl grädde 0,5 dl lemon curd 2 dl turkisk yoghurt 1 citron 2 äggulor 0,5 dl strösocker www.koket.se
Lätt chokladfluff Ingredienser 2 äggvitor2 tsk sötströ1 ½ tsk kakao1 krm vaniljpulver www.bakasockerfritt.se
Lemon posset med bär och karamelliserade nötter Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Lemon posset 3 dl vispgrädde 1 dl strösocker 1 st citron(er) Topping 1 dl valnötter 1 krm salt 1 msk Honung flytande 125 gram färska hallon 125 gram färska jordgubbar 0,25 kruka(or) färsk mynta Köp receptet www.tasteline.com
No-bake Ballerinacheesecake 01 Mars 2019. No-bake Ballerinacheesecake. Tänk att vi har första mars redan och nu är det sista helgen innan min flytt CakeByMary
Tunnbrödsrullar med mascarpone, nutella och jordgubbar Stabil start på dagen med nutellafyllda tunnbrödsrullar och frukt. Det är Paulina och Umberto som har bjudit på detta tidigare och dragit ner mig i träsket Smaskelismaskens
Äppelpajsdessert med cheesecakekräm Havresmul25 g smör, rumstempererat 0,5 dl vetemjöl 0,5 dl havregryn 2 msk strösocker 1 krm malen kardemumma www.koket.se
Jordgubbar med mascarpone och kex ca 400 gram jordgubbar. 11 msk florsocker. 1150 gram mascarpone-ost. 12 dl vispgrädde. 10,5 vaniljstång. 11 lime receptfavoriter.se