Efterrätter

Efterrätter

  • 80 Recept
Crème Brûlée à la Leila

Crème Brûlée à la Leila

Crème Brûlée à la Leila5 dl vispgrädde 1 dl mjölk 5 äggulor 1 dl strösocker 1 vaniljstång, färsk
Citronparfait med frukter

Citronparfait med frukter

Parfait2 dl grädde 0,5 dl lemon curd 2 dl turkisk yoghurt 1 citron 2 äggulor 0,5 dl strösocker
Lätt chokladfluff

Lätt chokladfluff

Ingredienser 2 äggvitor2 tsk sötströ1 ½ tsk kakao1 krm vaniljpulver
Baka

Baka

Lemon posset med bär och karamelliserade nötter

Lemon posset med bär och karamelliserade nötter

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Lemon posset 3 dl vispgrädde 1 dl strösocker 1 st citron(er) Topping 1 dl valnötter 1 krm salt 1 msk Honung flytande 125 gram färska hallon 125 gram färska jordgubbar 0,25 kruka(or) färsk mynta Köp receptet
No-bake Ballerinacheesecake

No-bake Ballerinacheesecake

01 Mars 2019. No-bake Ballerinacheesecake. Tänk att vi har första mars redan och nu är det sista helgen innan min flytt
Jordgubbar med mascarpone och kex

Jordgubbar med mascarpone och kex

ca 400 gram jordgubbar. 11 msk florsocker. 1150 gram mascarpone-ost. 12 dl vispgrädde. 10,5 vaniljstång. 11 lime