Fransk chokladkola med flingsalt 100 g smör 2 dl vispgrädde 3 dl strösocker 0,5 dl kakao 3 msk honung 1 dl sirap 1 tsk vaniljsocker citron, zest flingsalt ev florsocker www.koket.se
Chokladdoppade romkulor 20 st Hela mandlar. 1 2,50 deciliter Mandelmjöl. 1 1,50 msk Mörk rom. 1 1 msk Nick's Use Like Sugar www.lchfarkivet.se
Lyxbitar Fudge400 g mörk choklad 25 g smör 1 burk kondenserad mjölk sötad. Smörkola100 g smör 3 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 dl ljus sirap 1 msk vaniljsocker www.koket.se
Pepparkaksrutor med choklad och apelsin Ingredienser Pepparkaksrutor Ger 18 st Tillagningstid www.paleoskafferiet.se
Lakritskola 3 dl strösocker 1 dl ljus sirap 3 dl vispgrädde 3 msk kakao 3 tsk lakritspulver 1 citron, endast skalet 1 tsk flingsalt www.koket.se
Mozartkulor med mandel och havssalt 1. Skär marsipanen och nougaten i vardera 18 bitar (för 18 st bollar). 2. Rulla marsipan och nougat var för sig till bollar, börja med nougaten och ställ i kylen i 10 minuter Svt
Pimpade popcorn 1 dl majskorn. 12 msk matolja, ex. majsolja, solrosolja eller rapsolja (ska tåla hög värme). 11 krm salt eller 1/2 tsk flingsalt receptfavoriter.se