Jag tycker om att överraska med något hembakat när jag är bortbjuden. I mån av tid givetvis. Både jag och mina nära vänner är rätt spontana, träffas då det finns någon minut över och det behöver inte vara avancerat runt oss
Jag har aldrig varit så förtjust i semlor. Tycker de mest smakar torrt. Godast är grädden och mandelmassan, men det brukar inte uppskattas att man enbart äter upp det
Det började med att jag skulle göra min favoriträtt till kvällsmat. Kokta rödbetor med chevréost. Det blev några rödbetor över och jag funderade på vad jag skulle göra med dem
Mums. Riktigt energirika och välsmakande små "kraftpaket" som faktiskt kan göras helt utan sötning tack vare att både kokossmöret och hasselnötssmöret ger en sötma som sedan lyfts fram av de salta jordnötterna och flingsaltet på toppen
Äppelkaka med kanel och kardemumma. Äppelkaka är en klassiker och något de flesta tycker om. Det här är en variant som bakas på bovtete och kokosmjöl och som smaksätts med kanel och kardemumma som passar så bra ihop med just äpplen
Det är inte ofta som jag springer på och dessutom testar sådana nyttiga recept. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer
Cafégodis. Tittar in en snabb sväng mellan allt receptskapande, idéspånande, personalletande, provbakande och skrivande, som är min roll i det nya Ecocafé som Börje Karlsson snart ska öppna i Östersund