Blanda ihop degen till pajskalet, gärna i en matberedare. Låt den vila kallt i 30 minuter. Tryck ut degen i en pajform, nagga och förgrädda i 10 minuter i 225º
I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Receptet känns ganska lyxigt trots att det är enkelt, men man kan göra den ännu enklare (strunta i vin och byt hummerfond mot fiskbuljong) eller lyxigare (lite skaldjur i vore ju fantastiskt gott), den bär sig bra i både enkla och festliga sammanhang
Godaste kräftsoppan som smakade som en dröm den där lördagen dagen före första advent då vi i trevligt sällskap på hundutställning avnjöt den i ett fuktigt och småkyligt ridhus i Arvika
Här kommer ett jättegott recept på kräftsoppa som jag fått av min mamma nyligen. Det är väldigt enkelt och smakar lyxigt, trots att den faktiskt är riktigt billig att göra
Det här receptet på skagenröra är Per Morbergs och är helt fantastiskt. Jag kan tycka att skagenröror blir för krämiga så det mest smakar dill, majonnäs och creme fraiche men för lite räkor