Idag har jag tvättat fönstren i växthuset, det blev väldigt bra och så har jag flyttat om växterna lite… Har också varit och hämtat hästgödsel hos sonen, nu skall jag byta gjord i odlingsbäddarna och lägga dit lite gödsel
Sätt ugnen på 250 grader. Tina fisken bara såpass att den kan skäras i ca 4 cm breda stycken. Smörj en eldfast form och lägg fiskbitarna i mitten (se bild)
Det här är en fuskvariant - det ska vara kalvfärs. Såsen körde jag bara på känn men längst ned i inlägget finns en länk till en kanongod rosépeparsås - samt till potatisgratängen som jag gjorde i min Crock-Pot
En kylskåpsinventering gav vid handen en bunt sparris, ett paket serranoskinka, fetaost och en bukett diverse örter och så fick det bli vår middag ikväll
Börja med hacka gul och vitlök, hacka sedan chili fint. Behåll kärnorna om du vill ha mer hetta. Strimla paprika på längden och börja steka alltsammans i en gryta
Den här veckan har varit riktigt full och fortsätter att vara det. I onsdags bjöd en av mina grannar på piknick, igår hade vi knytkalas på dagis, idag ska jag på studentmottagning och imorgon är jag bjuden på 30-års kalas
I fredags bjöds det en kycklingpaj här hemma som är bland det godaste jag ätit i pajväg på länge. (Tandpetarna är bara för att märka ut Angelicas hörn som är utan fetaost
Denna sallad har fått smak av klassiska mexikanska ingredienser. avokado, chili och lime. Avokadokrämen är ganska stark, så den fruktiga mangon passar väldigt bra till
Va sugen både på wallenbergare och grönpepparpaj med köttfärs. Det lagades inget av dessa rätter, utan istället blev det storbiff av kalvfärs i grönpepparsås med potatismos
Broccolipaj med fetaost. Dagens middag blev en broccolipaj med fetaost och sallad till. Supergott och ibland är det väldigt gott att äta vegetariskt, är dålig på att göra det men försöker att göra det lite då och då