Rör ihop ägg och socker. Blanda ner mjöl. Tillsätt det smälta smöret. Lägg på de bär du tycker om. Grädda kakan i 160 grader i nedre delen i ugnen i ca 20 minuter
Sätt ugnen på 175 gr. Smält smöret i en kastrull och tag av den av spisen. Häll i mjölmixen, farinsockret, havregrynen och vaniljsocker och blanda med en sked
När jag och min familj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egen cheesecake
Dessertutbudet är dock, som på många andra restauranger, lite tråkigt. Jag blir ofta besviken på desserter på restaurang och tycker nästan alltid att jag hade kunnat göra det bättre själv
Nu kanske ni tänker. Hur tusan gör man paj utan recept. Det är enkelt. Man improviserar. Om jag minns rätt gjorde jag min första paj år 2006 tillsammans med min syster, eller jag stod i alla fall bredvid och tittade på
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar