Putsa fläskfilén och skär i små bitar. Häll ner i en skål. Smält honung i en panna (eller använd flytande honung, vi hade inte det hemma) och ringla över köttet
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Det här receptet kommer från Linas Matkasse. Jag lagade det för ett par veckor sedan och det gick verkligen hem hos alla tre hemma hos oss förutom ädelosten som Inga-Lisa inte verkade tycka om så mycket, haha
Äntligen börjar mina tomater bli röda. Trots den dåliga svenska sommaren och uteblivet växthus. Nästa år ska jag verkligen försöka få till det där växthuset
Ingredienser Laxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivet limeskal salt & peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
eller Strömming Provencale för er som föredrar det namnet, båda går utmärkt för vår del. Själv säger vi sill i vårt kök, skåningar som vi är, och vi säger det relativt ofta
Fräs lök och vitlök i oljan i en gryta. Tillsätt färsen och smula sönder den. Tillsätt selleri, tomatkross, köttbuljong, spansk peppar, äpple, rostad paprika, salt och peppar
När jag gick förbi ett tapas-hak i Hornstull stod en leverans med bak-potatis utanför dörren. Aha, därav den förförande jumbo-sizen på klyftpotatisen man brukar få där
Godmorgon. Har ni haft en bra midsommar. Våran har varit trevlig och väldigt lugn. Daga har varit in en sväng på sjukhuset i Falun över natten i veckan så orken har inte riktigt varit 100 procent