Det fina vädret håller i sig och det känns så där att stå inne i köket och laga mat. Tänk när vi får uteköket klart, dock inget som kommer hända i år, och vi kan stå ute tillsammans med fläktande vind och skära, blanda och tillaga på antingen grill eller muurikka
Ingredienser Portioner. 6 1 kg rödkål 3 morötter 1 dl rostade solrosfrön Dressing 1 1/2 tsk grov osötad senap 2 msk vinäger, gärna balsamvinäger eller äppelcidervinäger 1 tsk flytande honung 1 dl neutral olja ca 1 tsk salt 1/2 tsk nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Sätt ugnen på 225 grader. Skala och dela rotsellerin i mindre bitar. Skala och dela löken i fyra delar. Koka rotsellerin och löken i saltat vatten tills att rotsellerin har blivit mjuk