Tilltugg

Tilltugg

Festbricka med goda små munsbitar

Festbricka med goda små munsbitar

Fyllda champinjonhattar. Välj stora champinjoner och beräkna ca 2-3 per portion. Blanda 75 g bredbar leverpastej med 1 msk vispgrädde
Äggmuffins med chili och spenat

Äggmuffins med chili och spenat

Sätt ugnen på 175°. Rör ihop mjöl, bakpulver, salt och peppar. Tillsätt ägg och kokosmjölk och vispa ihop till en jämn smet
Prästostsnurror med hasselnötter

Prästostsnurror med hasselnötter

Ingredienser Portioner. 15 st 1/2 kruka persilja 1 dl rostade hasselnötter 250 g färsk kyld smördeg 2 dl riven prästost (gärna lagrad i 18 månader) salt peppar 1 äggula Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ribbings släktrecept: Läckraste tilltugget!

Ribbings släktrecept: Läckraste tilltugget!

Ta ut rundlar av brödet, så små att de kan ätas utan bestick. Lägg dem på bakpappersklädd ugnsplåt. Hacka löken grovt och stek den riktigt mjuk i rikligt med smör på svag värme
Västerbottensnurror

Västerbottensnurror

Ingredienser Portioner. 1 sats 100 g Västerbottensost 1 kyld smördegsplatta (à 225 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Pizzapinnar

Pizzapinnar

Gör degen enligt anvisningarna. Sätt ugnen på 250 grader. Kavla ut degen så att den är ett par millimeter tjock
Frasiga parmesanpinnar

Frasiga parmesanpinnar

Sätt ugnen på 225°. Rulla ut degen på en köksbänk. Pensla med uppvispat ägg och strö på ost och sesamfrö
Fin räkmacka

Fin räkmacka

Skala och hacka äpplet. Skala och hacka räkorna. Spara 8 räkor till garnering. Blanda hackat ägg, äpple, majonnäs, senap, dill och gurkmix
Krustader med tre röror

Krustader med tre röror

Krustader. Sätt ugnen på 200 grader. Mixa samman alla ingredienser och tryck ut i små plåtformar. Degen får inte vara för tunn