Mina recept innehåller aldrig animaliskt gelatin, jag bakar alltid med gelesocker multi när jag gör mousse, gele osv som innehåller vegetabiliskt geleringsmedel istället
Ingredienser Portioner. 8-10 bitar 300 g mandelmassa 150 g rumsvarmt smör 3 rumsvarma ägg 2 dl färska hallon smör till formen Till servering 500 g färska jordgubbar 2 dl vispgrädde 1 krm vaniljpulver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Stek baconet i en stekpanna utan matfett och låt rinna av på hushålls-papper. Ansa och skiva svampen och stek i en stekpanna med smör, tills väts-kan kokat in
Jag älskar alla julsmaker, och jag brukar inte baka julbakverk under någon annan period av året. Det gör att man redan tidigt på hösten börjar längta efter att få julbaka
Denna tårtan gjorde jag till min kusins namngivning för några veckor sedan. Marsipan är något som är riktigt roligt att jobba med, finns ju så många saker man kan göra