Jag är fullständigt galen i glass och skulle, utan större problem, kunna äta det varje dag. Som tur är har jag åtminstone lite karaktär och självdisciplin så jag försöker att bara äta glass en gång i veckan
Förvara i frysen, ta fram en liten stund innan servering så glassen får mjukna lite. Kör blandningen i glassmaskin enligt instruktioner, alternativt ställ in i frysen och kör om en gång i halvtimmen de första 4-6 timmarna
PÄRONGLASS. själva glassen. Ställ glassen i frysen ett par timmar tills den är genomfryst. Jo, på översta bilden här ser ni glassen innan den åkte i frysen
Om du vill imponera på gästerna, familjen, nära och kära – eller bara unna dig själv nått riktigt gott så föreslår jag att du gör den här superenkla glassen
Snickersglass. Snickersglass. Och snickersglass. Nu ska jag och Embla ta en promenad och köpa lördagsgodis (det vankas nyttig piggelinglass också, ”recept” HÄR)
Tillsätt mjölken, lite i taget tills och kör maskinen tills glassen är lagom tjock och slät. Ät glassen direkt eller täck den med plastfolié om du fryser in den