Bröd I bakmaskinen

Bröd I bakmaskinen

Frisklimpa i bakmaskin

Frisklimpa i bakmaskin

Kör med programmet Grovt bröd. ½ dl krossade linfrön. Häll i allt imaskineni den ordningen som det står
Lagom grovt bröd till bakmaskinen

Lagom grovt bröd till bakmaskinen

Recepten som hör tillinnehåller dock bara vittbrödvilket är litetråkigt. Det är lycka att vakna på morgonen och gå ner för trappan och slås av doften av nybakat bröd
Saftigt bröd bakat i bakmaskinen

Saftigt bröd bakat i bakmaskinen

Saftiglimpa. Häll iingrediensernai maskonen enligt ovan ordning. Häll saltet på sidan av mjölet. Gör en liten grop i mjölet och häll jästen där
Havrebröd med vetesurdeg (bakmaskin)

Havrebröd med vetesurdeg (bakmaskin)

OBS receptet ger ett ganska stort bröd, så minska på mängderna om det behövs för dinbakmaskin. Sedan är det bara att grädda brödet på morgonen
Yoghurtbröd till bakmaskin

Yoghurtbröd till bakmaskin

Häll i alla ingredienseribakmaskinen. normal/basic. 3 dl lantbrödsmjöl. 1/4 dl linfrö (kan uteslutas). 1 tsk brödkryddor
Ölbröd i Bakmaskin

Ölbröd i Bakmaskin

Därefter lägger man i vetemjölet och rågmjölet. Tillsist kommer jästen. 420 g vetemjöl special med fullkorn
Lök och linbröd i bakmaskin

Lök och linbröd i bakmaskin

Låt brödet svalna övertäckt med bakduk. Fyll i degbunken vatten, smör, salt, mjölk, socker, mjöl och jäst i nu nämnd ordning
Bakmaskin kanelbullar

Bakmaskin kanelbullar

Vetebröd. Häll deg ingrediensernai degskålen, använd degprogrammet ”dough” på bakmaskinen. Fyllning. Garnering
Grönsaksbröd för bakmaskin

Grönsaksbröd för bakmaskin

Låt brödet svalna under bakduk. Lägg i alla ingredienseri den ordning de står iingredienslistan. Grovriv kålrot och morötter, ställ åt sidantillknådning 2. Sätt maskinenstandardbröd 900 g. När maskinenpiperinförknådning 2 tillsätts det rivna. 1 tärning grönsaksbuljong (smulad). 520 g vetemjöl special (8 dl)
Bröd i Bakmaskin

Bröd i Bakmaskin

Lycka till. 2 dl lantbrödsmjöl. 2 dl rågsikt. 1 msk sirap. 2 dl lantbrödsmjöl. 2 dl rågsikt. 1 msk sirap. 1 ½ tsk torrjäst
Parmesanfranska i bakmaskin

Parmesanfranska i bakmaskin

Lägg i alla ingredienseri den ordning de står iingredienslistai degbunken. Det viktiga är att torrjästen inte kommer i kontakt med vattnet innanmaskinen startas
Bröd med havregryn och honung

Bröd med havregryn och honung

Välj program på bakmaskinen. Häll i torrjästen så att den hamnar längs degskålens kant eller i ett hörn av skålen
Ölhavreformbröd i bakmaskin

Ölhavreformbröd i bakmaskin

Tillsätt alla ingredienseri degbunken i den ordning de står iingerdienslistan. Viktigt att torrjästen tillsättssist så den inte blandas med vätskan före maskinen börjar blanda
Yoghurtbröd nr 2

Yoghurtbröd nr 2

Kör i gång på maskinens standardprogram eller programt för ljustbröd. Häll först i de blöta ingrediensernai degblandaren och sedan de torra
Havre och vetelimpa

Havre och vetelimpa

Häll i allt i degbunken. Lycka till. Bäst blirbrödet om det bakas på menyn för grovt bröd (meny 3 på minSeverinmaskin)

Italienskt bröd för bakmaskinen

Häll i torrjästen så att den hamnar längs degskålens kant. Det är viktigt att jästen inte kommer i kontakt med degvätskan förrän knådningen påbörjats