Hej hopp vänner. Har ni semester. Ni är så himla tysta, ja till och med tystare än vanligt. -) Släng gärna in en kommentar så jag vet att ni lever och ja, även ni som jag känner privat får gärna kommentera, jag vet ju att ni läser
Det är flera år sedan jag gjorde varm smörgåstårta. Det blir lite lyxigare än en vanlig varmsmörgås. Du kan förbereda den flera timmar innan om du vill, och sen är det bara att sätta in den i ugnen när det är dax att äta
1 purjolök. 1 röd paprika. 1 liten burk ananas. 1msk curry. 1msk soya. 1msk smör. Strimlas och fräses. Skär kasslern i stavar och lägg ovanpå fräset i en ugnsform
Jag fortsätter att planera inför kommande husvagnshelger, nu inte med bak utan med kokkonsten. Denna gratäng är så himla lätt att göra och det behövs inte så många olika skålar om man inte vill, allt läggs liksom i den ugnssäkra formen direkt och sen in i den egna ugnen i husvagnen eller i ugnen i servicehuset
Pannbiff är klassisk husmanskost som man kan variera på en rad olika sätt. Man kan välja att servera den traditionellt med stekt lök, potatis och skysås eller som här fyllda med kryddsmör
Fläder / HylleNu blommar flädern överallt. trodde jag. men i Åhus blommar de nog mer nästa vecka. Trots att jag hittade många knoppar lyckades jag ändå plocka drygt 50 klasar med nästan utslagna blommor
Den här har jag bloggat om för länge sedan men är väl värd att upprepas. 1 citron1/2 liter jordgubbar1 ask physalis1 dl konc flädersaft1 liter äppelciderismynta och citronmelissLägg frukt och bär i skivor i tillbringaren
Det här var en fisk helt i vår smak. Underbart god. Bild lånad från Tasteline400 g hokifilé500 g wokgrönsaker0,5 dl persilja40 g smör0,5 msk curry1 tsk citronsaft1 vitlöksklyftaSaltPepparVärm ugnen till 200°C
Hej på er. Hoppas ni har haft en bra helg såhär långt. Här är det toppen och vi har precis käkat middag. Ikväll blev det Fläskkotletter med ugnsbakade potatis- och morotsstavar och sallad