Efter 4 veckors semester på resande fot har jag nu kommit in i dom vardagliga rutinerna. Sista veckan i juli for vi runt och tältade på Gotland, det är lite som att komma till ett annat land
Recept. Sanne Erlandsson. fre, 2013-10-04 12. 39. 60min. (1). Sätt ugnen på 125 graderKoka upp vatten i en grytaBlanda äggvitor och socker i en bunke som du sedan sätter ovanpå det kokande vattnetVispa vispa och vispa tills du fått kramp i armen eller tills sockret löst sig i marängen, (känn mellan tummen och pekfingret, om du känner kristaller så fortsätter du vispa en stund till)Tag bort bunken och vispa tills marängsmeten svalnatSpritsa små spöken på plåt med bakplåtspapperGrädda mitt i ugnen va 45 minLåt svalna och spritsa sedan ögon och en liten mun med smält choklad
Festliga klassiska (delvis) pariservåfflor. Bara på ena våningsplanet dock. På övervåningen av fatet blandade jag i ekologiskt lakritspulver och vad gott det blev
Då var det dags för premiärbaket till Månadens Sötsak som anordnas av Söta saker. Månadens tema var muffins så då passade jag på att testa lakritspulvret som jag fick i present för ett tag sedan
Efter några veckors kakfrossa var ju tanken att denna veckan skulle vara kakfri. Sötsaker stod mig upp i halsen och det kändes inte som jag skulle bli sugen på sött på länge
Nu var det jätte länge sen jag bakadekakor, men fick ett ryck igår, denna gång så blev det supersmarriga dumlekakor,receptet jag följde hittade jag hosMAWIWA DESIGN som har en massagoa glutenfria gosaker
Mina chokladbiskvier. Igår lagade jag chokladbiskvier till min mammas födelsedag. Hennes favoritbakverk. Dom blev jättegoda och det är inte alls nån svårt att få till fina och goda biskvier