Resultatet blev en gratinerat ugnsomelett/paj utan botten. Ni som följer mig på instagram(@rosachoklad) såg att jag la ut en bild på grönsaker i en ugnsform igår
Fram till för ett antal år sedan har jag tyckt att omelett är en ganska tråkig rätt men efter att ha rest mycket i USA har jag hittat den perfekta omeletten
Jag fortsätter mitt letande efter nya recept att testa. Detta var helt ok när man åt det direkt, men värma det i micron för att äta till lunch på jobbet var ingen hit
Det blev en omelette. Backas kylskåpsomelette 6 portSmörj en långpanna och sätt ugnen på 200 graderskiva 7 kalla potatisar4 kokta morötter1 gul lök1 röd paprika 6 skivor kassler1 pkt bacon i strimlor strö ut i pannan salta och pepprasätt in i ugnen i 7 minuter så bacon och lök blir lite mjukare och godarevispa ihop 7 ägg1 dl mjölk1 msk italiensk kycklingkrydda(lök,vitlök,cayenne,basilika,buljong och salt är köpt på Goda Ting i sandviken)2 dl riven ost