Till matbröd vill man oftast ha en högre proteinhalt. I födelsedagspresent av Anders fick jag en brödbakningskurs hos Magnus Johansson och i lördags blev den äntligen av
Blanda alla ingredienser till en gröt. Dela sedan upp den i två bakpappersklädda långformar och grädda i nedre delen av ugnen på 150 grader i ca 2 timmar
Fil eller yoghurt i degen. Det spelar ingen roll. De blir lika goda vad du än väljer. 3 dl fil/yoghurt, 2 dl kokhett vatten, 25 g jäst, 2 msk honung, 1 msk stött fänkål, 1 1/2 tsk salt
F. i. c. k. h. e. l. t. p. ö. s. g. f. r. m. a. b. d. ,. å. n. v. H. u. j. ). J. o. ä. -. K. 1. I. 2. y. 5. 4. (. /. G. S. 0. °. B. 3. R. 6. D. N. M. d l
Vi har skaffat en muurikka och för några dagar sedan stekte jag muurikkabröd i den. Sedan tog Magnus över muurikkan och lagade en god kycklingröra som vi sedan åt till brödet