Skala lök och vitlök. Kärna ur paprikorna. Ta fyra fina, hela salladsblad och spar till serveringen. Skär alla grönsaker, även salladen som är kvar, i strimlor eller bitar
Varje gång man gör tonfisksallad så tänker man att man gör det för sällan. Och det är inte så konstigt för den är ju fylld med underbara smaker och härligt matig
Sockerlag. Koka vaten och socker i ca 2-3 minuter. Vispa i citronsaften när lagen har kallnat. Skala och kärna ur äpplet och päronet och skär dom i klyftor
Det här är något för er som gillar gräddiga såser. nam nam. Kanske något till nästa helg. Malins sherrysås med grönpeppar1 dl sherry2 dl vatten1 tsk oxfond2 dl matlagningsgrädde1 tsk dijonsenapsaltca 4 grönpepparkorn (mortla eller smula sönder med fingrarna)
Rör ihop alla ingredienser till marinaden. Lägg kotletterna i en skål och häll över marinaden. Låt stå och dra i ca 1-2 timmar och grilla dem sen på grillen
Tärna köttet och fräs det runt om direkt i grytan. Skala undertiden morötter, rödbetor och lök. Tärna morötterna och rödbetorna och dela löken i klyftor