Hur har ni det där ute, är ni friska och krya. I Ystad härjar tydligen både den ena och den andra sjukdomen, men peppar, peppar så har vi båda fortfarande lyckats hålla oss friska
Så långt kan lasagnen göras klar i förväg, täckas med folie och förvaras svalt till nästa dag. varm lasagne i 225 grader 15-20 min, kall lasagne i 200 grader ca 30 min
Lasagnen blev betydligt godare än vad jag trodde när jag tillagade den, för då såg den ganska tråkig ut… Vi kunde även konstatera att â€bäst föreâ€-datumet på pasta inte är speciellt mycket att bry sig om, för det visade sig efteråt att lasagneplattorna var över ett år gamla, men vi mådde lika bra för det
J. a. g. ä. r. e. n. s. t. o. k. ö. l. ,. m. i. b. d. v. c. å. N. u. p. j. –. h. D. y. ). I. 5. 0. q. 3. f. 2. z. 1. P. /. 7. G. S. L. B. R. K. H. (. A. T. O. V. M. E. x. 4. -. U. w. F. t J. d l
Idag hade vi sonens farmor på middag så jag passade på att svänga ihop denna enkla lasagne. Jag tycker att det kan kännas som att det tar för lång tid att göra lasagne på en vardag om man gör den med vanlig ostsås
Lasagne med en god sallad till. Varva köttfärs,lasagneplattor och såsen i en smord ugnssäker form. 500 g köttfärs1 gullök1 burk krossadetomater2 vitlöksklyftor2 msk tomatpure1 buljongtärning2 tsk färsk/torkad basilika1 pkt lasagneplattor1 dl riven ostSmör/oljaSalt och pepparSås
1 förpackning lasagneplattorSmörj en ugnsform och lägg ett tunnt lager bechamel och köttfärssås i botten och täck med plattor. 1 förpackning lasagneplattor
En lasagne är helt enkelt aldrig fel. Jag älskar att experimentera med köttfärssåsen som till största delen är det som avgör vad lasagnen till slut smakar