Fyllning. Förväll spenaten och krama ur vätskan. Grovhacka spenaten och blanda med finhackad lax, honung, ägg, salt och peppar i en skål till en jämn smet
Pajdeg. Skär filodegsarken i 3 delar på längden. Pensla ett ark i taget med smör- & rapsolja. Vik remsan i flera lager till en kvadratisk form och fördela i smorda aluminiumformar, så att degen ligger plant i botten och sticker upp lite veckat över kanten
Så var det en ny vecka som började med att dottern vaknade i morse med hög feber och ont i huvudet så det blir att vara hemma och ta hand om henne idag
Egentligen hade jag tänkt att publicera detta inlägg under morgondagen, men när jag tog första tuggan utav dessa enastående kakor kunde jag inte vänta med publiceringen
Dela degen i 3 delar, kavla ut varje del till en platta och ta ut hjärtan. Vill du inte baka egna bottnar så använd formbröd i stället när du gör den här festliga tårtan med ljuvligt krämig fyllning Det här behövs för ca 8-10 bitar
Dekorerat med hjärtanströssel. Till mitt jobbs julfest gjorde jag, som jag skrivit tidigare, lite olika julgodisHittade på kuppen lite nya favoriter till julaftons godisbord =)
Och nu när jul och nyår är förbi, när vädret absolut inte är på vår sida och timmarna (fast egentligen handlar det nog om minuter) då man kan fotografera i dagsljus är förtvivlat få så drömmer jag om lite vårljus
Innan jag tar itu med dagens bestyr, eller snarare fortsätter med dem, så ska jag få ner och in denna underbara tårta på bloggen så fler kan njuta av den
Sorry för kass uppdatering, vi har haft sjukt jobbigt denna vecka med tid då jag har jobbat eftermiddagar och sedan bara kommit hem för mat och sedan nattning av lilldamen, då jag givetvis också somnat så ingen datortid har funnits