Ugn 175°. Lägg ett smörpapper i botten på en rund form (24 cm) med löstagbara kanter. Vispa ägg och socker poröst, till ett vit - gul fluffig konsistens
Jag älskar frosting med philadelphiaost, men ibland tycker jag att det kan vara svårt att få till konsistensen och man behöver använda mängder med florsocker (vilket gör att den blir himla sött)
Denna frosting är lätt att jobba med och blir inte allt för söt i och med färskosten. Du kan smaksätta dem med vad du själv anser lämpar sig bäst till bakverket du ska frosta
Det finns mängder av recept på tårtbotten, här kommer ett smaksatt med citron. Jag valde att dela smeten på 2 formar á 15 centimeter i diameter, grundreceptet ska bakas i 1 form á 15 centimeter i diameter (tänk på att du i så fall behöver en hög form (10 cm) alt
a scones, skorpor och tårtfyllning. På bloggen söta saker var utmaningen denna månad "Syrligt" mitt bidrag blir Citroncurd recept inspiration har jag fått från Kjerstis mat
- tårtfyllning. I år har jag inte alls tagit hand om våra röda vinbär som jag brukar, beroende på att matkällaren redan är full av saft och gelé från förra året
Banan rulltårta med banan och mascarpone ost fyllning. Jag valde Banana chiffon rulltårta till min marsipan rulltårta eftersom jag hade många väl mogna bananer hemma och jag ville gärna prova ny smak av rulltårta fyllning också
Flutt är en fantastisk tårtfyllning och den består av enbart 2 ingredienser. Grädde och godis/choklad. Läggar man till lite bitar i fluffen så blir det en överraskning när man äter tårtan som är mycket uppskattat
som tårtfyllning eller istället för grädde på kladdkakan, tårtan eller fruktsalladen. Har så många gånger läst på bloggar och matsidor om att göra kolasås på kondenserad mjölk