Söta Pajer

Söta Pajer

Mandelpaj med vit choklad och bär

Mandelpaj med vit choklad och bär

Baka pajerna på 175 grader i ca 15-20min. Mazarinmassa1. Blanda mandelmassa och smör till en jämn smet. 2. Tillsätt äggen pö om pö
Drottningpaj med vitchokladsmultäcke

Drottningpaj med vitchokladsmultäcke

Garnera pajerna med citronskal och siktat florsocker. Ställ pajerna på en ugnsplåt och grädda i mitten av ugnen 20-30 minuter. 1Servera pajerna ljumma
Knäckig rödvinbärspaj

Knäckig rödvinbärspaj

Smuldeg. Blanda samman allt i en bunke och nyp ihop med fingertopparna till en smuldeg. Fyllning. Sätt ugnen på 220 grader
En amerikansk dessert

En amerikansk dessert

2 burkar mjölk sötad, kondenserad. 2 burkar mjölk sötad, kondenserad. Desserten vi njöt av i lördags var som sagt en amerikansk klassiker
Äppelpaj  med pekannötter

Äppelpaj med pekannötter

Blanda mjöl, florsocker och smör till en smulig massa. Tillsätt ägget och blanda snabbt ihop till en deg
Knäckig valnötspaj

Knäckig valnötspaj

Tänk på att pajdegen räcker till två små pajer, så plasta in det som blir över och förvar i kylskåp (upp till en vecka är inga problem)
Chokladnougatpaj

Chokladnougatpaj

2005 var året då man startade matbloggspriset. Detta var ett pris för att uppmärksamma alla matbloggare där ute
Äppelpaj Med Tosca

Äppelpaj Med Tosca

Vad du behöver100 g Smör1 dl strösocker2 st Ägg1 dl Vetemjöl1 krm vanilljessaens eller 2 tsk vaniljsocker2 st Äpplen1 tsk kanelToscaglasyr50 g Smör0
Svartvinbärspaj med kesella

Svartvinbärspaj med kesella

80 g rumsvarmt smör. 11 dl strösocker. 11 st ägg. 13. 5 dl vetemjöl. 11 tsk bakpulver. 1250 g kesella. 11. 5 dl strösocker
Världens godaste Ananaspaj

Världens godaste Ananaspaj

Pajdeg. 1150g smör. 1 dl strösocker. 3 dl vetemjöl. 1 tsk bakpulver. 1Fyllning. 13 små burkar krossad ananas (á 140g avrunnen vikt)
Mango och kokos paj

Mango och kokos paj

Krämig kokosmousse och en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Pajen är lätt och smidig att göra,men har man inte dessa små silikonformar att gjuta panacottan i, så får man låta panacottan stelna i kylskåpet och sedan vispa upp och spritsa ett fint mönster
Nektarinpaj

Nektarinpaj

Pajdeg. Lägg mjöl, smöret i bitar, citronskal, socker och äggula i skålen till matberedaren med kniven monterad
Päronpaj

Päronpaj

Mät upp mjöl och socker och finfördela smöret häri. Tillsätt ägget och arbeta snabbt ihop till en deg. Låt vila kallt i 30 minuter
Vaniljdoftande Ananaspaj

Vaniljdoftande Ananaspaj

Creme Fraichen i fyllningen ger en lite syrligare ton mot den söta ananasen och vaniljen är inte sen att sprida en underbar doft i köket
Klassisk ananaspaj

Klassisk ananaspaj

Dessertpajer,. Klassisk ananaspaj. Hej och välkommen långfredag. Ja, idag kan man väl påstå att påsken börjar på allvar
Citronpaj

Citronpaj

Pajdeg. Lägg socker, mjöl, smör, vatten och ägg i en matberedare och kör till en deg. Forma degen till en boll och platta ut den lite mellan plastfolie