Raw bananglass med jordnötssmör. Allmänt, Dessert, Glass, Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf den. Först en god och nyttig raw glass, som är perfekt att ta till när sötsuget slår till fram mot tjugoett-snåret
"Glass i stora lass " - jo, så skulle man nog kunna säga om min glasskonsumtion här i Australien. Jag har inte ätit pinnglass på flera år, men fått en otrolig feeling för det här i Australien
Men TROTS det blir jag ändå sugen på denna glass - det bör vara bevis nog på hur god den var. Ironiskt att jag fryser så mycket när jag skriver det här inlägg att jag nu måste avbryta för att koka mig lite te haha
Här hemma "tvingas" jag att göra glasspinnar var och varannan dag. Lillen ska promt ha glass varje dag - även om vi satt gränsen till en gång efter middagen
Servera de varma äpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Vispa glassen i en kall bunke tillsammans med kanelen tills den får konsistensen av mjukglass