Det har tagit mig en himla tid att få upp det här receptet – men den som väntar på nåt gott. Dom här snittarna gjorde jag på nyår och dom blev så enormt goda
Alltså RIKTIG aioli är ju oslagbart gott. Och det är inte speciellt svårt att göra heller. Basen är en majonnäs, men INTE sån där köpemajonnäs - då kommer aiolin inte bli god
Nej, vet ni vad, nu har jag bloggvilat alldeles för länge. Den här helgen har jag inte gjort ett handtag mer än vad jag precis behövt, hunden min har åkt hem till föräldrarna på jullov och jag har utnyttjat tiden till det bästa som finns i mörk vintertid – att sova
Pinnbröd är mycket roligare och godare att äta korven med istället för korvbröd (som innehåller socker och annan skit), så det rekommenderar jag er alla att prova
Hej på er allihop,. I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Jag verkligen älskar nötter och mandlar och speciellt salta mandlar, ett perfekt snack till fördrinken på middagsbjudningen eller varför inte som snack en helt vanlig vardag